Penoza

6 huurprijs

koop
16+ jaar
2 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Penoza

16+ jaar
2 - 4 spelers
45 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2016
Uitgever:
Just Games
BGG Beoordeling:
5,9
Bedenkers:
Bo-Anthony Boersen
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

De immens populaire Nederlandse misdaadserie Penoza biedt ons een kijkje in de keiharde wereld van de Nederlandse misdaad: een donkere wereld van bendes, drugsdealers, gangsters, witwaspraktijken, conflicten en afrekeningen. Met het enige echte Penoza bordspel bouw je in deze onderwereld zelf een drugsimperium op. Vorm je eigen bende, bouw een netwerk van leveranciers en dealers en was je zwarte geld wit om je uiteindelijk vrij te kopen uit de onderwereld. Maar pas op voor de recherche en voor afrekeningen van ‘zogenaamde’ bondgenoten, want, net als in Penoza, is loyaliteit ook hier ver te zoeken… Je krijgt onverwachts 10 pakketjes met drugs in je schoot geworpen. Eerst was je van plan de politie in te schakelen, maar je hebt schulden en zo’n pakketje is veel geld waard. Dat is ook eigenlijk het enige wat je ervan weet. Je besluit het te gaan verhandelen, zodat je je schulden kunt aflossen. En er het liefst nog een klein zakcentje aan overhoudt.

In het begin doe je, naief als je bent, bijna alles zelf. Maar al snel breid je je netwerk uit en krijg je te maken met de harde wetten van de drugshandel. Concurrenten rippen en bedriegen je waar ze kunnen en de recherche is je ook al op het spoor. Weet jij het hoofd koel te houden in deze slangenkuil?

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!