Pictomania

Pictorama
3 huurprijs

18,95

koop
8+ jaar
3 - 6 spelers
25 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Pictorama
Wissen
Add to Wishlist

Pictomania

8+ jaar
3 - 6 spelers
25 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

3 huurprijs

18,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2018
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7,3
Bedenkers:
Vlaada Chvátil
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Pictomania is een tekenspel zonder teams en zonder wachttijden. Iedereen tekent, iedereen raadt, allemaal tegelijkertijd! Niemand heeft tijd om een meesterwerk te tekenen. Een speler die in een schets van een paar lijnen de essentie van een woord duidelijk kan maken, heeft meer tijd om uit te zoeken wat anderen proberen te tekenen.

Het spel wordt gespeeld in vier ronden, elke ronde met een andere stapel woordkaarten. Met de groene woordkaarten in de kaarthouder ben je gereed voor de eerste ronde. Geef iedereen een minuut de tijd om de 21 woorden te lezen. Merk op dat de woorden op dezelfde kaart gerelateerd aan elkaar kunnen zijn. Dat is wat het spel uitdagend maakt. Schud de twee stapels zwarte kaarten afzonderlijk en geef iedere speler willekeurig één letterkaart en één cijferkaart. Deze kaarten zijn geheim. Leg de overige kaarten zonder te bekijken terzijde. Als iedereen klaar is om te spelen, kan de ronde beginnen.

99 dubbelzijdige woordkaarten
1 kaarthouder
42 raadkaarten
13 zwarte kaarten
30 scorefiches
6 zwarte scorefiches
1 puntenslijper
1 blok met tekenbladen
1 stickervel
spelregels

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!