Qwixx

Qwixx.jpg
2 huurprijs

10,95

koop
8+ jaar
2 - 5 spelers
15 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Qwixx.jpg
Wissen
Add to Wishlist

Qwixx

8+ jaar
2 - 5 spelers
15 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

2 huurprijs

10,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2013
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
6,9
Bedenkers:
Steffen Benndorf
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Je hoeft bij Qwixx niet op je beurt te wachten, want iedereen kan de worp benutten die de actieve speler dobbelt! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!

Elke speler probeert op zijn scoreblad zoveel mogelijk getallen in de vier kleuren aan te kruisen. Je krijgt meer punten naarmate je meer kruisjes in een kleur hebt ingevuld. Heb je aan het einde de meeste punten heeft verzameld? Dan win je het spel.

Tijdens het spel moeten de getallen in elk van de vier kleuren altijd van links naar rechts aangekruist worden. Het is toegestaan één of meer getallen over te slaan, je hoeft niet helemaal links te beginnen. Maar heb je getallen overgeslagen? Dan mag je die later niet alsnog aankruisen.

6 dobbelstenen
1 scoreblok
spelregels

BRDGMZ
Qwixx is hét instapspel voor het Roll ’n Write-genre. De spelregels zijn erg eenvoudig en heeft weinig diepgang. Ondanks het gebrek aan diepgang wordt er toch voldoende van je denkvermogen gevraagd om de voorsprong op je medespelers te kunnen vergroten. Ben je al bekend met het genre dan is Qwixx nog steeds een leuk spel, maar heeft het minder diepgang dan je wellicht gewend bent. Wat mij betreft hebben die 1,4 miljoen mensen geen ongelijk en is Qwixx het aanschaffen waard. Dus zoek je een snel spel, met eenvoudige spelregels, dat je met vrijwel iedereen kan spelen en toch spannend is? Haal dan zeker Qwixx in huis!
Lees de volledige recensie
SpellenBaas
Qwixx is een dobbelspel voor 2 tot 5 spelers. Elke speler probeert op zijn scoreblad zoveel mogelijk getallen in de vier kleuren aan te kruisen. Je krijgt meer punten naarmate je meer kruisjes in een kleur hebt ingevuld. Tijdens het spel moeten de getallen in elk van de vier kleuren altijd van links naar rechts aangekruist worden.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!