Raccoon Tycoon

Racoon-Tycoon
6 huurprijs

36,95

koop
8+ jaar
2 -5 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Racoon-Tycoon
Wissen
Add to Wishlist

Raccoon Tycoon

8+ jaar
2 -5 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

36,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
Tavern Games
BGG Beoordeling:
7,4
Bedenkers:
Glenn Drover
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In Raccoon Tycoon probeer je zo veel mogelijk waardevolle grondstoffen te vergaren in het land van Astoria. In dit land is ‘the sky the limit’. Zo stappen de spelers in de schoenen van ware magnaten die vastberaden zijn om de aller grootste te worden. Je gebruikt je grondstoffen om dorpen te bouwen, of deze te verkopen tegen een zo goed mogelijke prijs. Met dit geld kan je vervolgens bieden op veilingen, of om andere gebouwen te bouwen die je voorzien van verschillende voordelen. Er kan immers maar een de grootste zijn, ben jij diegene?

Astoria is een land dat bruist van de productiviteit en groei! Nieuwe steden, fabrieken en spoorwegen verrijzen in het hele land.

Een paar slimme zakenmagnaten zijn vastbesloten om hun fortuin te maken op de top van de golf.

Deze Tycoons zijn de producenten van de belangrijkste handelswaar: graan om de groeiende steden en fabrieken te voeden, hout en ijzer om ze te bouwen, steenkool om de treinen en fabrieken van brandstof te voorzien en eindproducten en luxegoederen om de onverzadigbare vraag van de dieren van Astoria te vervullen.

Door de markt van de meest waardevolle handelswaar te bespelen, kunnen kleine fortuinen worden gecreëerd die opnieuw knnen worden geïnvesteerd in nieuwe bedrijven, waardoor ze worden omgezet in enorme rijkdom.

The sky is the limit in dit Gouden Tijdperk!

1 Spelbord
24 Spoorwegkaarten
16 Stadskaarten
54 Prijs & Productie Kaarten
27 Gebouwen
150 Handelswarenfiches Geld
Startspelerpion
Spelregels

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!