Regenwormen

Regenwormen
2 huurprijs

12,95

koop
8+ jaar
2 - 7 spelers
20 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Regenwormen
Wissen
Add to Wishlist

Regenwormen

8+ jaar
2 - 7 spelers
20 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

2 huurprijs

12,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2005
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
6,6
Bedenkers:
Reiner Knizia
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Dit snelle compacte dobbelspelletje kun je op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op de campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen!

Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, mag je de steen met het betreffende getal van tafel of zelfs van een andere speler pakken! Maar neem je teveel risico en gooi je alleen maar getallen die je al eens hebt gepakt, dan ben je af en moet je juist een steen inleveren.

Op elke steen staan een aantal regenwormen. Wie aan het einde van het spel de meeste regenwormen heeft, is de winnaar.

16 tegels
8 dobbelstenen
De spelregels

Logo BRDGMZ BRDGMZ
Dit spel is altijd leuk om te spelen, het kan binnen 10 minuten afgelopen zijn maar soms kan je er ook een half uurtje zoet mee zijn. Het is een leuk spel om met 2 personen te spelen, maar met meer personen wordt het wat uitdagender. Kortom: een echt familiespel die het altijd goed doet!
Lees de volledige recensie
(3,5/5)
SpellenBaas
Dit spel hebben wij denk ik al bijna 10 jaar in bezit en onwijs veel gespeeld in het begin! Super voor tussendoor, je kunt het overal mee naar toenemen en het verveelt niet. De laatste tijd spelen wij dit niet heel vaak meer maar dat maakt het spel niet minder leuk! Door de uitbreiding word het spel wel meer uitdagend en is het ‘stelen’ van de tegels van je tegenstanders ook leuker!
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!