Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island

8 huurprijs

koop
12+ jaar
1 - 4 spelers
120 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling meestal dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Let op! Dit spel is alleen te huur en niet te koop.
Wissen
Add to Wishlist

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island

12+ jaar
1 - 4 spelers
120 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

Let op! Dit spel is alleen te huur en niet te koop.
8 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2014
Uitgever:
Z-Man Games
BGG Beoordeling:
7,8
Bedenkers:
Ignacy Trzewiczek
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , ,

Robinson Crusoe Adventure On Cursed Island is een epische game van Portal. U vindt een schuilplaats, palissade en wapens om te bouwen, ook zul je tools zoals bijlen, messen en zakken maken. Je zal moeten zoeken naar voedsel. Vechten met wilde beesten en, jezelf beschermen tegen weersveranderingen…

Neem de rol aan van een van de vier personages van de bemanning van het schip (kok, timmerman, ontdekkingsreiziger of soldaat) Gebruik uw vastberadenheid en vaardigheden om je teamgenoten te helpen, met hen bespreekt uw plan en, zet het in de praktijk.

Zoeken naar schatten. Ontdek mysteries. Volg doelen van zeven verschillende en, boeiende scenario’s.

Robinson Crusoe Adventure op de Cursed Island is een spel die emoties tot leven brengt, een van de beste romans van Jules Verne en Daniel Defoe. Eenvoudige regels worden perfect gecombineerd met het thema en, kunnen spelers zich volledig instellen op vreselijke gebeurtenissen die plaatsvinden op een onbewoond eiland.

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
1
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!