Root: A Game of Woodland Might and Right

9 huurprijs

59,95

koop
10+ jaar
2 - 4 spelers
90 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Root: A Game of Woodland Might and Right

10+ jaar
2 - 4 spelers
90 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

9 huurprijs

59,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2018
Uitgever:
Leder Games
BGG Beoordeling:
8,1
Bedenkers:
Cole Wehrle
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Root is een spel van avontuur en oorlog waarin 2 tot 4 spelers strijden om controle over een uitgestrekte wildernis.

De snode Marquise de Cat heeft het grote bos gegrepen, met de bedoeling zijn rijkdommen te oogsten. Onder haar heerschappij hebben de vele wezens van het woud zich verenigd. Dit Bondgenootschap zal proberen zijn middelen te versterken en de heerschappij van Katten te ondermijnen. In deze poging kan het Bondgenootschap de hulp inroepen van de zwervende Vagabonds die in staat zijn zich op de meer gevaarlijke boswegen te begeven. Hoewel sommigen sympathiseren met de hoop en dromen van het Bondgenootschap, zijn deze zwervers oud genoeg om zich de grote roofvogels te herinneren die ooit het bos beheersten.

Ondertussen, aan de rand van de regio, heeft het trotse, ruziënde Eyrie een nieuwe leider gevonden waarvan ze hopen dat deze hun factie zal leiden om hun oude geboorterecht te hernemen. Het podium staat klaar in Root A Game of Woodland Might & Right voor een wedstrijd die het lot van het grote bos bepaalt. Het is aan de spelers om te beslissen welke groep uiteindelijk wortel zal schieten.

Root is de volgende stap in onze ontwikkeling van asymmetrisch ontwerp. Net als Vast: The Crystal Caverns heeft elke speler in Root unieke mogelijkheden en een andere overwinningsvoorwaarde. Nu, met de hulp van prachtige, veelzijdige kaarten, is een echt asymmetrisch ontwerp nog nooit zo toegankelijk geweest.

In Root drijven spelers het verhaal, en de verschillen tussen elke rol creëren een ongeëvenaard niveau van interactie en herspeelbaarheid. Leder Games nodigt jou en je gezin uit om de fantastische wereld van Root te verkennen!

Game board
Marquise de Cat components:
Player board
25 meeples
6 Sawmill tokens
6 Workshop tokens
6 Recruiter tokens
8 Wood tokens
Keep token
VP token
Eyrie Dynasty components:
Player board
20 meeples (birds)
7 Roost tokens
2 Loyal Vizier cards
4 Leader cards
VP token
Woodland Alliance components:
Player board
10 meeples (mice)
10 Sympathy tokens
3 Base tokens
VP token
Vagabond components:
Player board
Meeple (raccoon)
3 Relationship tokens
4 Ruins tokens
4 Ruins Item tokens
7 Starting Item tokens
12 Item tokens
VP token
3 Vagabond Character cards
15 Quest cards
16 Overview cards (4 each of 4 factions)
4 Walkthrough setup cards
2 Battle dice
12 Clearing tokens (4 each of fox, mouse, rabbit)
54 cards

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!