Saboteur

Saboteur
2 huurprijs

9,95

koop
8+ jaar
3 - 10 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Saboteur
Wissen
Add to Wishlist

Saboteur

8+ jaar
3 - 10 spelers
30 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

2 huurprijs

9,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2013
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
6,6
Bedenkers:
Fréderic Moyersoen
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Schatgravers en saboteurs zitten elkaar dwars in dit rollenkaartspel. De vraag is alleen wie aan welke kant staat!

Iedere speler krijgt een rollenkaart, die aangeeft of hij een saboteur of een schatgravende dwerg is. Hij houdt zijn rol voor iedereen geheim, maar mag natuurlijk ondertussen roepen wat hij wil. Verder krijgt iedere speler een aantal kaarten met gangen, gereedschap of sabotagemogelijkheden. De schatgravers hebben tot doel om de schat te vinden, terwijl de saboteurs dat proberen te voorkomen. Zo kunnen ze elkaars gereedschap saboteren of gangen de verkeerde kant uitleggen. Omdat niet met zekerheid kan worden vastgesteld wie bij welke partij hoort, kan het best voorkomen dat je zo een bondgenoot hindert. De winnende partij krijgt aan het einde van het spel een beloning. Wie na een aantal ronden de meeste beloningen heeft verzameld, wint het spel.

Saboteur is een ideaal spel voor grotere groepen, maar is al erg leuk vanaf 3 spelers.

110 speelkaarten
De spelregels

SpellenBaas
In dit verassend leuke partyspel voor 3 tot 10 spelers waarbij je als dwergen mijnwerker je een weg moet banen naar het goud. Dit doe je met speelkaarten aan leggen die een gangenstelsel vormen. Er zijn echter ook saboteurs, die juist willen dat het goud niet bereikt wordt, de spelers krijgen in het geheim een rol toegewezen.
Lees de volledige recensie
Logo BRDGMZ BRDGMZ
Saboteur is typisch zo’n spel dat (bijna) iedereen leuk vindt en daardoor onmisbaar is in de collectie van elke spellenliefhebber. Het is als saboteur leuk om je medespelers te hinderen en het is als schatgraver spannend of jullie, door samen te werken, het voor elkaar krijgen om bij het goud te komen. Of je gezelschap nu jonger of ouder is, je met 3 of 10 personen bent, op de camping of thuis bent, Saboteur is altijd leuk om te spelen. De combinatie van de toegankelijkheid, fraaie vormgeving en de aantrekkelijk prijs (circa € 10,-) maakt dit spel tot een BRDGMZ Essentials, een aanrader dus!
Lees de volledige recensie
(4/5)

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!