Scythe: The Wind Gambit

5 huurprijs

29,95

koop
12+ jaar
1 - 7 spelers
140 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Scythe: The Wind Gambit

12+ jaar
1 - 7 spelers
140 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

29,95

koop
Type:
Uitbreiding
Taal:
Nederlands, Engels
Jaar:
2017
Uitgever:
Stonemaier Games
BGG Beoordeling:
7.9
Bedenkers:
Kai Starck, Jamey Stegmaier
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Scythe The Wind Gambit, de mensheid is al lang beperkt tot reizen over land en zee, maar een nieuwe technologie is voortgekomen uit de grootste geesten in Oost-Europa: luchtschepen. Deze door stoom aangedreven kolossen varen vrij door de lucht en helpen de uitbreiding van hun rijk door innovatie en confrontatie. Met het verstrijken van de jaren is de wereld gaan begrijpen dat geen enkele factie voor een bepaalde tijd boven de rest uit zal stijgen. In de hoop het conflict te verminderen en de vrede te vergroten, beginnen de leiders van Europa elk jaar samen te komen om een ​​nieuwe manier voor de facties te verklaren om hun geschillen op te lossen.

Scythe: The Wind Gambit, een uitbreiding voor Scythe, voegt twee nieuwe modules toe die samen of afzonderlijk kunnen worden gespeeld, ongeacht het aantal spelers en met het basisspel op zichzelf of met andere Scythe-uitbreidingen:

• Luchtschepen: (1 miniatuur per factie; 16 tegels) Een luchtschip is een nieuw type eenheid dat duidelijk verschilt van personages, mechs en arbeiders. In tegenstelling tot die eenheden hebben luchtschepen nooit controle over territoria. Luchtschepen worden verplaatst via een verplaatsingsactie en rivieren en meren beperken hun beweging niet. Elk luchtschip heeft twee willekeurig gecombineerde vaardigheden (1 agressieve en 1 passieve vaardigheid; dezelfde combo voor alle spelers).

Hieronder vind je de Nederlandse spelregels en kun je ook ook het Prestatieblad downloaden.

• Resoluties: (8 tegels) De resolutiemodule verandert de manier waarop een spel Scythe eindigt. Als je met deze module speelt, negeer dan de standaard trigger voor het einde van het spel (wanneer een speler zijn zesde ster plaatst, stopt alles en eindigt het spel). In plaats daarvan bepaalt de resolutietegel voor het huidige spel wanneer en hoe het spel eindigt.

NL Spelregels Prestatieblad

1 Spelregels
1 Automa regels
1 Prestatieblad
8 Resolutietegels
16 Luchtschiptegels
7 Luchtschepen
7 Doorzichtige voetstukken

Basisspel:
Scythe

Uitbreiding:
Scythe: Encounters

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!