Snorta! Deluxe

4 huurprijs

koop
5+ jaar
3 - 8 spelers
20 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Snorta! Deluxe

5+ jaar
3 - 8 spelers
20 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

4 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2004
Uitgever:
Mattel
BGG Beoordeling:
6,1
Bedenkers:
Chris Childs, Tony Richardson
Conditie:
Als Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Snorta! Het wilde spel van loeien, miauwen en meer! Het gezelschapsspel waarin iedereen een dier is … of klinkt in ieder geval als een dier! Maak je klaar om te lachen, want je vrienden en familie beginnen plotseling te klinken alsof ze in een schuur zijn geboren! ”

In Snorta krijgt elke speler een plastic boerderijdier (schattige cartoonachtig ontworpen dieren van John Kovalic). In een “sound-off” maakt iedereen het geluid van zijn dier en verbergt het vervolgens in zijn schuur. Alle dierenkaarten worden uitgedeeld. Elke speler draait snel kaarten om in een open stapel die voor zich ligt, rond de cirkel. Wanneer een neergelegde kaart overeenkomt met een van de kaarten die al op tafel liggen, haasten die twee spelers zich om het dierengeluid van de andere speler te zeggen. (Je maakt niet het geluid van het dier op de kaart.) Het is moeilijk om je ieders dier onder druk te herinneren, dus dit snelheids- en geheugenspel is levendig en grappig om te spelen. Als je eerst het geluid van de andere speler zegt, geef je hem alle kaarten die je voor je op tafel hebt gelegd. Ze voegen ze vervolgens toe aan de onderkant van hun hand. De eerste persoon die alle kaarten uit zijn hand heeft, is de winnaar.

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!