Summoner Wars: Master Set

8 huurprijs

koop
10+ jaar
2 - 4 spelers
60 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling meestal dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Let op! Dit spel is alleen te huur en niet te koop.
Wissen
Add to Wishlist

Summoner Wars: Master Set

10+ jaar
2 - 4 spelers
60 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

Let op! Dit spel is alleen te huur en niet te koop.
8 huurprijs

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2011
Uitgever:
Plaid Hat Games
BGG Beoordeling:
7,5
Bedenkers:
Colby Dauch
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , ,

Summoner Wars is een vlot gevechtsspel voor 2 spelers. De Summoner Wars Master Set bevat 6 facties (Shadow Elves, Benders, Vargath, Sand Goblins, Deep Dwarves en Swamp Orcs), een stevig spelbord en voldoende speelmateriaal om direct met twee spelers te kunnen spelen.

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
1
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!