Sushi Go!

Sushi Go!
2 huurprijs

10,95

koop
6+ jaar
2 - 5 spelers
15 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Sushi Go!
Wissen
Add to Wishlist

Sushi Go!

6+ jaar
2 - 5 spelers
15 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

2 huurprijs

10,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2015
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7,1
Bedenkers:
Phil Walker-Harding
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Sushi Go!: Geef de sushi door! In dit vlotte kaartspel probeer je de beste combinaties van sushi gerechten te verzamelen. Scoor punten met de meeste maki rolls of door een complete set sashimi te verzamelen. Dompel je favoriete nigiri in wasabi om de waarde te verdrievoudigen. Maar vergeet het toetje niet, want anders verlies je punten! Scoor de meeste punten en laat zien dat je een echte sushi chef bent!

De vrolijke en leuke tekeningen op de kaarten zorgen voor oneindig veel speelplezier. Maar kijk uit: deze schattige illustraties kunnen honger veroorzaken. Het is een uniek en zeer toegankelijk kaartspel. Het is verpakt in een mooi klein doosje, waardoor het eenvoudig mee te nemen is. Internationaal is dit spel echt een succes. Het is eenvoudig te leren, snel te spelen en interessant voor alle leeftijden. We hebben 2 varianten op het spel toegevoegd; er zijn nu kaarten waarop staat dat de kaarten in verschillende richtingen moeten worden doorgegeven en voor iedereen die het met 2 spelers wil spelen, is er ook een variant toegevoegd.

108 speelkaarten
spelregels

SpellenBaas
Geef de sushi door! In dit vlotte kaartspel voor 2 tot 5 spelers probeer je de beste combinaties van sushi gerechten te verzamelen. Scoor punten met de meeste maki rolls of door een complete set sashimi te verzamelen. Dompel je favoriete nigiri in wasabi om de waarde te verdrievoudigen. Maar vergeet het toetje niet, want anders verlies je punten! Scoor de meeste punten en laat zien dat je een echte sushi chef bent!
Lees de volledige recensie
BRDGMZ
Sushi Go! is een leuk en vlot kaartspel. De balans tussen tactiek, geluk en interactie is goed en houdt het spel elk potje weer leuk. Al kan ik mij voorstellen dat op een gegeven moment iedereen voor dezelfde tactiek gaat en het spel steeds meer op geluk aankomt. Het is fijn dat het spel snel te leren en te spelen is en daardoor geschikt is voor (bijna) iedereen, zelfs als je niet van sushi houdt. Ik vind Sushi Go! in ieder geval bijna net zo leuk als echt sushi eten, dus spreken we af dat de verliezer trakteert?
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!