Tapestry

10 huurprijs

79,95

koop
12+ jaar
1 - 5 spelers
120 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Tapestry

12+ jaar
1 - 5 spelers
120 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

10 huurprijs

79,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
7,5
Bedenkers:
Jamey Stegmaier
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Een strategisch ontwikkelingsspel van succesauteur Jamey Stegmaier.

In Tapestry weef je het verhaal van jouw eigen, unieke beschaving. Je start met niets en ontwikkelt je op de 4 ontwikkelingssporen (wetenschap, technologie, ontdekkingsreis en militair) om steeds betere beloningen en voordelen te ontvangen. Je kunt je op een specifiek spoor richten of voor een evenwichtige aanpak kiezen. Verbeter je inkomen, bouw aan je hoofdstad, buit je unieke vaardigheden uit en trek tapijtkaarten, die het verhaal van jouw beschaving vertellen. Reikt jouw beschaving tot de sterren?

Aanpassingen
Sinds de release van Tapestry is aan spelers wereldwijd gevraagd om de uitslag van het gespeelde potje, de puntentotalen en de beschavingen waarmee werd gespeeld door te geven. Gebaseerd op al deze gegevens is dit document met kleine aanpassingen uitgekomen dat de verschillende beschavingen in het spel gebalanceerder maakt

16 asymmetrische beschavingstableaus
18 unieke, geschilderde bezienswaardigheden
43 unieke tapijtkaarten & 7 valkaarten
33 unieke techkaarten
3 speciale dobbelstenen
50 voorposten
100 inkomensgebouwen
1 speelbord (dubbelzijdig)
6 unieke hoofdstadtableaus
48 gebiedstegels
15 ruimtetegels
5 inkomenstableaus
20 speciale grondstoffen
65 markeerstenen
De spelregels
2 overzichtsbladen
6 overzichtskaarten
28 Automa-kaarten (solovariant)
1 Automa-tableau
De Automa-spelregels
1 plastic inlay met deksel

Uitbreiding:
Tapestry: Plannen en Complotten

SpellenBunker
Tapestry, uitgegeven door 999 Games en ontworpen door Jamey Stegmaier, is een heel leuk civilization spel. Je gaat je eigen beschaving opbouwen vanaf helemaal niks. En de mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Er zijn zo veel verschillende combinaties te maken, dat het spel niet snel zal vervelen. Je moet veel keuzes maken: bijvoorbeeld met welke beschaving je gaat spelen ( keuze uit 2) en hoe je je wilt ontwikkelen. Op elk gebied een beetje of ga je je specialiseren in 1 of 2 van de ontwikkelingsgebieden? Het kan beide voordelen opleveren en soms hangt het samen met de beschaving waar je mee speelt…
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!