Terra Mystica: Vuur en IJs

6 huurprijs

39,95

koop
12+ jaar
3 - 5 spelers
100 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling meestal dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Let op! Dit spel is zowel voor als na het huren te koop., Let op! Dit spel is een uitbreiding. Je hebt het basisspel nodig om dit te kunnen spelen.
Wissen
Add to Wishlist

Terra Mystica: Vuur en IJs

12+ jaar
3 - 5 spelers
100 min.

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag al opgestuurd. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

Let op! Dit spel is zowel voor als na het huren te koop., Let op! Dit spel is een uitbreiding. Je hebt het basisspel nodig om dit te kunnen spelen.
6 huurprijs

39,95

koop
Type:
Uitbreiding
Taal:
Nederlands
Jaar:
2014
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
8.5
Bedenkers:
Jens Drögemüller, Helge Ostertag
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Gebieden in Terra Mystica veranderen in vuur en ijs en de eeuwenoude volkeren zetten zich schrap voor de komst van nog meer concurrentie.

Yeti’s zijn de meesters van de kracht
Vorstfeeën aanbidden hun tempel
Ingewijden wijden hun leven aan het vereren van de elementen
Drakenmeesters gebruiken hun kracht om vulkanen uit de aarde te laten verrijzen
En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook twee nieuwe volkeren, de Gedaanteverwisselaars en de Waterwandelaars. Zij lappen de basisregel “één volk, één terreinsoort” aan hun laars. Dat is ondenkbaar voor de haflingen.

De volkeren van Terra Mystica zijn heel veel gewend. Het is voor hen de gewoonste zaak van de wereld dat het landschap voortdurend verandert. Vaak regelen ze dat trouwens zelf.

Echter, vulkanen die het land doen opschudden en gigantische gletsjers die de omgeving met ijs bedekken zijn zelfs voor de volkeren in Terra Mystica nieuw. Terwijl de oude volkeren zich verbazen over de snelle klimaatverandering, proberen nieuwe volkeren zich te vestigen in Terra Mystica…

Deze zes nieuwe volkeren, een nieuw speelbord en andere nieuwe speelmogelijkheden vormen samen de uitbreiding Terra Mystica Vuur & IJs. Daarom zorgen ze gegarandeerd voor uren speelplezier!

Voor deze uitbreiding heb je Terra Mystica nodig. Bekijk hier de uitlegvideo van Terra Mystica.

1 speelbord
1 spelersvolgordebord
3 volkenborden
16 nederzettingen
8 handelshuizen
2 burchten
6 tempels
2 heiligdommen
14 priesters
14 markeerstenen
6 bruggen
30 dubbelzijdige terreintegels
10 dubbelzijdige volkentegels
4 eindwaarderingskaarten
1 stoffen zak
1 IJs ring
1 Vervormer ring

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
1
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!