Terraforming Mars (ENG)

9 huurprijs

65,95

koop
12+ jaar
1 - 5 spelers
150 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Terraforming Mars (ENG)

12+ jaar
1 - 5 spelers
150 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

9 huurprijs

65,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Engels
Jaar:
2018
Uitgever:
Stronghold Games
BGG Beoordeling:
8,4
Bedenkers:
Jacob Fryxelius
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: 696859265808 Categorie:

We hebben in het jaar 2400 Mars bereikt, maar nu begint het echte project: deze planeet leefbaar maken voor de mens. Kan jouw bedrijf het meeste bijdragen aan de toekomst van de mensheid?

De spelers voltooien projecten om de temperatuur op Mars te verhogen, het zuurstofpercentage in de atmosfeer te verhogen en het vergroten van de oceaan. Dit levert hen punten en een hoger inkomen op.

Daarnaast zijn er vele projecten te vervullen die de mensheid op andere wijze vooruit helpen, zoals het stichten van steden, het aanleggen van een infrastructuur en het beschermen van het milieu.

Dit doe je voornamelijk door kaarten te kopen en deze later uit te spelen. Bij het uitspelen van een kaart moet je wel de kosten betalen (geld, staal en/of titanium) en voldoen aan de eisen op de kaart (bijvoorbeeld een minimale temperatuur op Mars). Daarna kun je de kaart eenmalig or meerdere keren gebruiken om bijvoorbeeld de omstandigheden op Mars te verbeteren, plantengroei te stimuleren of grondstoffen te verkrijgen. Door krachtige combinaties van kaarten te kiezen kun je al snel een kringloop van activiteiten veroorzaken waarmee je steeds meer kunt bereiken.

Daarnaast kun je doelen halen en prijzen winnen die je nog meer prestige opleveren in dit project dat zo belangrijk is voor het overleven van de mensheid.

Vanwege de vele verschillende bedrijven waarmee je kunt spelen en omdat elke kaart uniek is, zal Mars telkens weer op een andere manier leefbaar gemaakt worden. Daarnaast bevat het spel verschillende varianten die de spelers op andere manieren uitdagen.

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!