Throw Throw Burrito

5 huurprijs

28,95

koop
8+ jaar
2 - 6 spelers
15 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Throw Throw Burrito

8+ jaar
2 - 6 spelers
15 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

28,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
Exploding Kittens
BGG Beoordeling:
6,8
Bedenkers:
Matthew Inman, Elan Lee, Brian S. Spence
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Throw Throw Burrito is een grappig partyspel – van de makers van Exploding Kittens – dat een combinatie is van een kaartspel en trefbal. Het spel is geschikt is voor de hele familie en draait om kaarten verzamelen, punten verdienen en speelgoedburrito’s naar elkaar gooien…

Scoor punten door sets van drie dezelfde kaarten te vinden, zoals 3x Gothic Luiaard, HoutHak Hond, Katten Koe, Klef Kuikentje, Blaffende Haai en Drijf Geit. Sommige setjes kaarten starten echter een Burrito gevecht (Bonje, Duel en Oorlog), waarbij je de Burrito’s moet zien te ontwijken.

Het spel wordt gespeeld in twee rondes. De eerste ronde eindigt zodra het laatste Burrito Builfiche is uitgereikt. De speler met de meeste punten wint deze ronde en ontvangt het Koning Burrito embleem. Als deze speler ook ronde 2 weet te winnen, dan wint deze speler het spel.

120 kaarten
2 schuimrubbren speelgoedburrito’s
6 builfiches
1 Koning Burrito Embleem
Spelregels

SpellenBaas
Maak de kamer waar jullie Throw Throw Burrito gaan spelen maar gereed voor rondvliegende burrito’s! We vinden dit een origineel partyspel, normaal zit je op je ‘luie reet’ maar hierbij is zitten geen optie! Wij denken dat zelfs je ouders in een deuk liggen!
Lees de volledige recensie
BRDGMZ
Heb je zin om niet serieus te zijn en hou je van partyspellen? Dan moet je Throw Throw Burrito écht eens spelen. Ik weet zeker dat je niet meer bijkomt van het lachen. De combinatie van kaartspel en trefbal pakt goed uit in dit spel. Ook voor gezinnen met kinderen is dit een leuk spel. En wie uiteindelijk de meeste punten heeft boeit eigenlijk helemaal niets. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan die ene vriend / vriendin / vader / moeder vol in het gezicht te raken met een burrito van schuim?!
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!