Ticket to Ride: Europe

5 huurprijs

32.95

koop
8+ jaar
2 - 5 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Ticket to Ride: Europe

8+ jaar
2 - 5 spelers
60 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

32.95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2005
Uitgever:
Days of Wonder
BGG Beoordeling:
7.5
Bedenkers:
Alan R. Moon
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:

Spiksplinternieuwe Ticket to Ride zomeraanbieding! 35% korting op de adviesprijs! Nergens goedkoper, geldig zolang de voorraad strekt!

Met meer dan 6 miljoen verkochte exemplaren is Ticket to Ride nog steeds een van de populairste spellen allertijden en dat is niet voor niks.

In Ticket to Ride: Europe moeten de spelers via verschillend routes steden met elkaar verbinden. Verzamel de juiste kleurkaarten om je route te kunnen claimen voordat de tegenspelers dat doen. Zo reis je per trein over het hele continent. Waag je een reis door de donkere tunnels van Zwitserland of probeer je je route te leggen aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met je treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar!

Dit populaire bordspel is een makkelijk aan te leren spel met diverse onvoorziene plotwendingen, zodat de uiteindelijke winnaar tot op het laatst onbekend blijft. Spanning en plezier voor het hele gezin.

  • 1 kaart van Europa
  • 240 gekleurde treintjes
  • 15 gekleurde treinstations
  • 110 treinkaarten
  • 46 bestemmingskaarten
  • 5 houten score-pionnen
  • 1 spelhandleiding
SpellenBaas
Dit spel hebben wij nu aantal maanden in bezit en bevalt ons heel erg goed. Het is niet al te moeilijk maar het blijft wel een uitdaging om zoveel mogelijk routes en daardoor punten bij elkaar te halen en stiekem ook bezig te zijn met de langste route voor 10 extra punten! Een makkelijke instap voor mensen die niet heel veel bordspellen spelen.
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!