Tiny Towns: Voorspoed

5 huurprijs

25,95

koop
14+ jaar
1 - 6 spelers
50 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Tiny Towns: Voorspoed

14+ jaar
1 - 6 spelers
50 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

25,95

koop
Type:
Uitbreiding
Taal:
Nederlands
Jaar:
2020
Uitgever:
White Goblin Games
BGG Beoordeling:
7.9
Bedenkers:
Peter McPherson, Josh Wood
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In Tiny Towns: Voorspoed™ hebben de dieren uit het bos een manier gevonden om elkaar voor de gek te houden door elkaar te laten geloven dat glimmende stukjes metaal een uitzonderlijke waarde hebben. Deze handige dingen, zij noemen het geld, kun je met andere wezens ruilen voor grondstoffen. Helaas zijn deze glimmende stukjes niet heel makkelijk

te krijgen!

Tiny Towns: Voorspoed is de 1e uitbreiding voor Tiny Towns.

6 kisten
30 houten munten
10 houten grondstofblokjes
12 gebouwenkaarten
10 monumentenkaarten
1 scoreblok
spelregels

Basis:
Tiny Towns

BRDGMZ
Tiny Towns: Voorspoed is een kleine, maar leuke uitbreiding voor fans van Tiny Towns. Door de toevoeging van munten speel je het spel net even anders. En omdat alle kaarten in deze uitbreiding iets met munten te maken hebben, speelt deze toevoeging zeker een prominente rol tijdens het spelen. Daarbij vraagt het om een andere manier van spelen en nog beter plannen om de meeste profijt uit deze munten te halen. Was je al geen fan van Tiny Towns, dan verandert deze uitbreiding daar niets aan. Ook de prijs vind ik aan de hoge kant voor een kleine uitbreiding. Voor hetzelfde geld koop je een compleet nieuw spel namelijk. Maar ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging in een van je meest favoriete spellen? Dan doet deze uitbreiding zeker een duit in het zakje en is het beslist de moeite waard om in huis te halen!
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!