Tzolk’in: Tribes & Prophecies

Tzolk'in Tribes & Prophecies Uitbreiding
5 huurprijs

28.95

koop
12+ jaar
2 - 5 spelers
90 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Tzolk'in Tribes & Prophecies Uitbreiding
Wissen
Add to Wishlist

Tzolk’in: Tribes & Prophecies

12+ jaar
2 - 5 spelers
90 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

5 huurprijs

28.95

koop
Type:
Uitbreiding
Taal:
Engels
Jaar:
2013
Uitgever:
Czech Games
BGG Beoordeling:
8.1
Bedenkers:
Simone Luciani, Daniele Tascini
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: 8594156310264 Categorie:

Onrustige tijden hebben een schaduw geworpen over de grote Maya-beschaving. Voedsel is schaars en iedereen moet sneller werken om te overleven. Toch is er ondanks deze chaos – of misschien vanwege deze – een vijfde heerser opgestaan ​​om te strijden voor de dominantie van de Maya’s.

Met Tzolk’in: Tribes and Prophecies, word je de machtige leider van je eigen stam. Je ultieme taak is het welzijn van je mensen. Elke stam heeft unieke geschenken. Je kunt leiding geven aan het rijke Ixtab, de talloze Yaluk, de ijverige Ah Chuy Kak of een van de 10 andere stammen.

De goden hebben gesproken en we horen hun woorden door de monden van de profeten. Ze hebben drie rampen voorzien die de Maya zullen overkomen. Degenen die de profetieën verwaarlozen, zullen vergaan, maar de wijste heersers zullen acht slaan op de waarschuwingen, plannen vooruit en leiden hun stammen naar grotere glorie.

Dit is een uitbreiding. Je hebt het basisspel nodig om te spelen.

Het gaat om een Engelse versie van de uitbreiding, deze is goed te combineren met de Nederlandse versie van het basisspel. De Nederlandse spelregels zijn hier te downloaden.

Spelregels NL

Spelregels (eng)
Spelregels (nl) zijn hier te downloaden
30+ grondstoffenblokjes
13 Stammentegels
13 Voorspellingstegels
1 Voorspellingenbord
8 nieuwe gebouwen
4 nieuwe gebouwen
Houten spelstukken voor een vijfde speler
Een nieuw dubbelzijdig spelbord voor een vijfde speler
7 nieuwe oogsttegels (4 maïs oogsttegels en 3 houthaktegels)
13 Directe Actietegels
1 Directe Actiebord

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!