Unlock! 8 Mythische Avonturen

6 huurprijs

29.95

koop
10+ jaar
1 - 6 spelers
55 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Unlock! 8 Mythische Avonturen

10+ jaar
1 - 6 spelers
55 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

6 huurprijs

29.95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Jaar:
2020
Uitgever:
Space Cowboys
BGG Beoordeling:
Bedenkers:
Arnaud Ladagnous, Fabrice Mazza, Sébastien Pauchon, Billy Stevenson
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

In dit achtste deel van het coöperative escape room spel Unlock! zijn weer 3 gave escape room avonturen uitgezet! Weet jij binnen de tijd te ontsnappen uit de volgende scenario’s?

 1. In de greep van Hades
  Jij bent Alix, een slavin in Griekenland tijdens de Oudheid. Het gaat een flinke uitdaging worden om je vrijheid terug te winnen… Tenzij je de goden om hulp vraagt. Weet jij te ontsnappen aan de greep van Hades?
 2. Professor Noside: Animal-O-Matic
  Die gekke professor Noside heeft weer snode plannen… Dit keer heeft hij een Animal-O-Matic gebouwd, een apparaat waarmee je naar het lichaam van een dier kunt verplaatsen. Beleef een doldwaas avontuur als kat, hond, muis. beer en vogel!
 3. Rond de wereld in 80 minuten
  Phileass Fogg gaat een weddenschap aan met de heren van de Reform Club om in 80 dagen rond de wereld te reizen. Samen met zijn trouwe metgezelf Passepartout beleeft Fogg een groots avontuur: lukt het om dit avontuur in 80 minuten te voltooien?
 • 3 avonturen (180 kaarten)
 • 1 startspel (10 kaarten)
 • 1 speciale kaart
 • 1 plattegrond
 • Spelhandleiding
 • Oplossingenboekje

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!