Wingspan

8 huurprijs

44,95

koop
10+ jaar
1 - 5 spelers
70 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Als het spel al is verhuurd kun je gratis reserveren.

Wissen
Add to Wishlist

Wingspan

10+ jaar
1 - 5 spelers
70 min.

Als je op woensdag of vrijdag voor 17:00 uur bestelt heb je de spellen meestal de volgende dag al binnen. Snel een spelletjesavond plannen dus!

Wist je dat je bij ons ook spellen na het huren kunt kopen? Je krijgt dan zelfs de volledige huurprijs terug als je het spel aanschaft na de huurperiode.

8 huurprijs

44,95

koop
Type:
Basisspel
Taal:
Nederlands
Jaar:
2019
Uitgever:
999 Games
BGG Beoordeling:
8.1
Bedenkers:
Elizabeth Hargrave
Conditie:
Nieuw
Moeilijkheid:
Artikelnummer: N/B Categorie:

Een vogelspel vol tactiek en spanning

Als vogelliefhebber probeer je de beste leefomstandigheden voor de vogels in je opvangcentrum te creëren. Elke vogel breidt in één van zijn leefgebieden een ketting van krachtige combinaties uit. Deze leefgebieden richten zich op verschillende groeifactoren: voedsel pakken, eieren leggen en nieuwe vogelkaarten trekken. Wie bouwt het beste actiemotortje en scoort aan het einde van het spel de meeste punten met zijn vogels?

Elke beurt speel je een vogel, waarna je alle acties die zich in het betreffende leefgebied bevinden, mag uitvoeren. Zo kun je voedsel uit een “echt” vogelhuisje pakken, ei-miniaturen in nesten leggen of nieuwe vogels verzamelen. Alle opties leveren op verschillende manieren punten op.

Het spel bevat 170 unieke vogelkaarten, die in combinatie met de verschillende bonuskaarten en de interactie met de andere spelers voor oneindige variatie zorgen. Het spel is ook solitair te spelen!

1 doelentableau
1 vogelhouder
5 spelertableaus
1 vogelhuisje
170 vogelkaarten
26 bonuskaarten
16 Automa-kaarten
75 ei-miniaturen
5 speciale houten dobbelstenen
1 2-delige bewaarbak met deksel
4 doorzichtige doosjes
40 houten actiestenen
103 voedselfiches
1 startspelerfiche
8 doeltegels
1 scoreblok
1 appendix
1 overzichtsblad
De Automa-spelregels
de spelregels

SpellenBaas
Wat naast de gameplay ook erg leuk is zijn de tekeningen. Elke vogel is tot in het detail nagetekend, erg indrukwekkend als je het ons vraagt. Daarnaast steek je er ook nog eens wat van op. Zo wordt er op de kaarten achtergrond informatie gegeven over de desbetreffende vogel. Telkens weer ga je dat toch zitten lezen. Kortom Wingspan is een geweldig spel met genoeg uitdaging dat je niet zal gaan vervelen!
Lees de volledige recensie

Probeer ook een van deze spellen

Wissen
Add to Wishlist
Reserveren Dit spel is erg populair! Maar niet getreurd, vul je emailadres hier in om het spel kosteloos te reserveren en sluit aan in de wachtrij! De gemiddelde wachttijd is maar 2 tot 3 weken. Je ontvangt een bericht als het spel voor je klaar ligt en krijgt dan één dag om deze te bestellen. Als je dat niet doet vervalt je reservering en gaat het spel naar de volgende in de wachtrij. Wees er dus op tijd bij!